Artjom Jevstafjev paljastas ebaõnnestumise põhjuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Jevstafjev
Artjom Jevstafjev Foto: Jelena Rudi

«Eesti otsib superstaari» teises stuudiovoorus laulnud Artjom Jevstafjev esitas Adam Lamberti laulu «What Do You Want».

Mart Sanderi arvates nägi Artjom laval üsna ehmatnud moega välja. Mihkel Raud tunnistas, et lugu tuli küll veidi mustalt, kuid talle meeldis Artjomi siirus ja ausus. Mees avaldas lootust, et näeb Artjomi kunagi ka n-ö omas elemendis mõnel rokilaval. Maarja hinnangu kohaselt oli pala jaoks valitud helistik Artjomi jaoks kõrge.

Laulja paneb ebaõnnestumise lavanärvi arvele. «Ma ei ütleks, et see mulle kõrge oli. Proovis sain ilusti hakkama, aga no närv tegi jälle oma töö ja eks ma püüan võib-olla kunagi tulevikus paremini kui see võimalus tekib,» rääkis noormees pärast saadet portaalile Elu24.

Esitatud lugu polnud Artjomi esimene valik. «Ma ei tahtnud klaveriga siin mingit hullu rokilugu raiuma hakata. Üritasin midagi sellist ilusamat ja keskpärasemat valida. Tegelikult minu esimene valik oli «Süte peal sulanud jää», aga see ei õnnestunud ja ma ei teagi. Pidin kiiresti otsustama, et mis järgmiseks ja Lamberti laul sobis kõige paremini,» selgitas bändis Jades Falling tegutsev Artjom Jevstafjev.

Kuidas jäid rahule Artjomi esitusega? Kas noormees väärib kohta lohutusvoorus või finaalis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles