Tallinn Fashion Week avapauk - Pop-Up kaupluse avamine!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 22. oktoobril toimus Telliskivi Loomelinnaku F-Hoones Tallinn Fashion Week`i avapauk - Pop-Up kaupluse avamine

Tallinna Moenädala mobiilne Pop up kauplus jääb F-Hoones avatuks kogu nädalaks

Müügiks läheb enam kui 24 erineva Eesti disaineri loomingut, mis teeb kokku üle 240 erineva eseme, koos aksessuaaridega.

Pop-up kaupluse eesmärk on korraldajate sõnul just mitmekülgse, kaaseagse ja eksklusiivse moeloomingu pakkumine meie oma parimatelt moedisaineritelt ning vägagi hea võimalus moehuvilistele inimestele lihtsalt ja mugavalt soetada endale mõni moodne rõivaese või ehe, mis kuulub just nende lemmik moekunstniku kollektsiooni.

Kauplusesse tuleb müügile enamike TFW 2012 osalevate moekunstnike looming

Poes esindatud erilisematest toodetest võiks esile tuua Tanel Veerne imelised ehted, samuti Aldo Järvsoo alati lummavad kleidid. TFW pop-up poes võib leida midagi igaühele.

Tallinn Fashion Week leiab aset 22. - 27. oktoober 2012 Telliskivi Loomelinnakus

Juba legendaarseks saanud Tallinn Fashion Weeki järelpeod pakuvad sellelgi aastal meelelahutust mitmetes uudses ja põnevas toimumiskohtades üle linna.

Tallinn Fashion Weeki kava leiad SIIT

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles