Justin Bieberile esitati maailma rõvedaim kohtuhagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Poptäht Justin Bieberi kaebas kohtusse mees, kes väidab end olevat laulja tüdruksõbra Selena Gomezi isa.

Kõmuväljaanne TMZ sai enda valdusse kohtupaberid, milles Michiganist pärit mees laob lagedale erakordsed süüdistused Justini ja tema mentori Usheri vastu.

Mehe väitel ründas Usher teda seksuaalselt ning lisaks kirjeldab ta, kuidas Bieber varastas tema krediitkaardi, et maksta peenisesuurendustablettide eest. Mees väidab ka, et Justin pettis tema «tütart» Ke$ha, Rihanna ja Penelope Cruziga.

«Bieber läks mulle maksma 426,78 dollarit ja ta ei maksnud seda mulle tagasi. See raha kulus abordiks, sest Justin Bieber tegi minu magamistoas mu tütre Selena rasedaks,» teatas mees. «Usher Raymond tuli mu majja 2012. aasta neljandal juulil ja pilastas mind ilutulestikuga, süüdates selle mu anaalpiirkonnas samal ajal Katy Perry lugu «Firework» mulle kõrva lastes.»

«Selena sai Bieberilt suguhaiguse ja Bieber varastas mu krediitkaardi, et endale ja Sean P Diddy Combsile kokaiini osta. Bieber ostis minult varastatud American Express kaardiga peenisepille,» väitis mees.

Hagi lõpeb lausega: «Emotsionaalselt olen täielik inimvare... Ameerika peab boikoteerima Bieberi muusikat!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles