Katrin Ruuse: nutsin juba enne saadet ja siis ma teadsingi, et mina lähen

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» esimene finaalsaade
«Eesti otsib superstaari» esimene finaalsaade Foto: Jelena Rudi

Saate «Eesti otsib superstaari» kümne finalisti seast pidi esimesena lahkuma Katrin Ruuse, kes astus üles Eurythmicsi looga «Sweet Dreams Are Made Of This».

Katrinile ei tulnud see kurb uudis üllatusena. «Ma teadsin seda ette, nutsin juba enne saadet ja siis ma teadsingi, et täna on see kord, kui mina lähen,» ütles lauljatar portaalile Elu24 vahetult pärast saate lõppu. Neiu tundis end esinemise ajal laval väga hästi. «Võib-olla see ei jõudnud inimesteni lihtsalt, ma ei tea,» lisas ta.

«See saade otsib mingit tüüpilist Eesti staari. Kedagi sellist, keda kõik armastaksid ja kes läheks kõikidele eestlastele peale – nagu Ott Lepland ja Koit Toome näiteks. Kes teeksid sellist tüüpilist eesti poppi. Mina see ei ole ja mina seda ei tee, kas siis kahjuks või õnneks, ma ei tea. Minu muusikaline stiil ei lähe võib-olla kõigile peale, kas armastad või vihkad, aga valid ühe poole,» arutles Katrin Ruuse ja tõdes, et väga kurb on ära minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles