Süütuse müümise teemat käsitlevat režissööri võidaks süüdistada kupeldamises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süütuse müümise teemat käsitlevat režissööri võidaks süüdistada kupeldamises
Süütuse müümise teemat käsitlevat režissööri võidaks süüdistada kupeldamises Foto: SCANPIX

Austraalia filmitegijat Justin Siselyt, kes teeb dokumentaalfilmi süütuse müümisest oksjonil, võib eest oodata süüdistus kupeldamises.

20-aastase brasiillanna Catarina Migliorini  süütuse eest pakkus kõige enam üks jaapanlane, kes nimetab end Natsu, edastab The Telegraph.

Sisely film kannab pealkirja «Virgins Wanted». Sama pealkirjaga reklaamplakatid riputati Sydneysse ja Melbourne`i.

Kinnitamata andmetel võtab jaapanlane brasiillanna süütuse lennukis, mis on teel Austraaliast USAsse, et vältida prostitutsioonisüüdistust.

Möödunud pühapäeval käivitas Brasiilia peaprokurör Joao Pedro de Saboia Bandeira de Mello neitsioksjoni uurimise, öeldes, et tegemist võib olla kupeldamisega.

Prokurör kirjutas vastavasisulise kirja Brasiilia välisministrile, et Sisely peaks lõpetama, sest muidu saab temast kurjategija ning ta arreteeritakse rahvusvahelisel tasemel.

Samuti kutsus Brasiilia prokurör Austraalia, kus Brasiilia kodakondsusega Migliorini elab, võime üles naist sunniviisiliselt kodumaale tagasi saatma ning üliõpilasviisa tühistama «prostitutsiooniga tegelemise» eest.

«Üldjoontes näib mulle, et tegemist on inimkaubandusega, mida saab karistada rahvusvahelisel tasemel,» jätkas prokurör.

Lisaks Migliorinile pani oma süütuse oksjonile ka Sydney 20-aastane üliõpilane Alex Stepanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles