Marina Rinaldi moebutiik sai kolmeaastaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 27.oktoobril sai Marina Rinaldi butiik Tallinna vanalinnas kolmeaastaseks.

Marina Rinaldi butiik korraldas sel puhul suurejoonelise sünnipaeva

Sünnipäevapeo külalistele pakuti vaatamiseks Marina Rinaldi eksklusiivset 2012-2013 sügis/talv kollektsiooni, modellideks ei olnud professionaalid vaid võluvad ja erinevate aladel töötavad inimesed: ajakirjanikud, opetajad ja ärinaised .

Külalisi võttis vastu brändi Marina Rinaldi ametlik esindaja Eestis Ljudmila Lugovskaja. Ürituse korraldaja – stilist Anatoli Ein.

Marina Rinaldi bränd rõõmustab oma fänne juba kolm aastat

Moemaailmas on just Marina Rinaldi juhtiv naistebränd suurte suuruste osas. Marina Rinaldi rõivad võimaldavad unustada aastaid kujunenud piirangud – ei tohi  kanda pükse, keelatud triibulised ja ruudulised mustrid,  peab kandma tagasihoidlikumat värvi rõivaid, tingimata avarama lõikega.

Marina Rinaldi - on ainulaadsed lekaalid, arvestades naiselikku figuuri, erilised "hingavad" kangad,  tugevad ja hea imendumisega (šifoon, viskoos, siid, strech), elastsed sisselõikedd, "peidetud" lukud ja liigendid, trikotaaži eriline lõikus.

Marina Rinaldi 2013.a talvise kollektsiooni uued mudelid ja aksessuaarid – hubane atmosfäär , mis on loodud elegantsust ja mugavust hindavale naisele. Lihtsus ja elegantsus stiilis on 2012/2013 kollektsiooni “nurgakivid”, mis tagavad tõelise daamilikkuse Bon stiilis.

Sügis / talv 2012-2013 kollektsiooni loomisel kasutasid disainerid inspiratsiooni eelmise sajandi 20-30 aastakümnetest

Seda näitavad voolavad siluetid, minimalistlik lõikus, sära, ühtlased värvid ja luksuslikud materjalid, nagu karusnahk, siid ja kašmiir. Uues kollektsioonis on efektselt ühendatud must ja pruun, liiv ja grafiit, sinised ja hallid toonid. Kollektsioon on rikas värvi ja stiili otsustes – vaba aja riided, nii tööle kandmiseks kui ka läbirääkimiste pidamiseks sobivaid bürooriided, romantiliste sündmuste ja ühiskondlike ürituste riided.

Marina Rinaldi Sport ja Basic sügis-talv kollektsiooni aluseks on kleidid ja kampsunid looduslikust villast, millele on lisatud angoora, kašmiir, alpaka. Värvilahendus ulatub õrnast lavendlist ja neutraalsetes toonides beežist ja hallist sügava oliiviõli värvideni.

• Inglise stiil-- hubane ja mugav, loob kollektsiooni eeiliini. Voolavad siluetid, minimalistlikud lõiked, ülevad värvid ja luksuslikud materjalid nagu naaritsa- ja küülikunahk, siid ja kašmiir lisavad täiuslikkust igale asjale.

• Naistele, kes eelistavad tagasihoidlikuma stiili, disainerid pakuvad graafilist printi – vertikaalsete ja horisontaalsete erineva laiusega triibude kombinatsiooni, tagasihoidlikumate värvide plokid. Selle väärtusliku lisana on laiad nahksaapad, villased mütsid, stiilsed kotid ja kindad, valmistatud ehtest nahast koos karusnaha mustriga.

Giorno Voyage kollektsioon pakub stiilsetele ja ilusatele naistele erinevaid värve, alates klassikalistest beežist tumepunase värvini. Põhijooneks - kontrast. Trend, mis on inspireeritud neljakümnendatest, Vajadus varjata ja uhkeldamise soov - iga naine leiab selles kollektsioonis enda meeleolule sobivaid riided.

Muutumatu klassikaline must on tagasi ja kindlalt hoiab oma positsiooni. Naiselikkus moes ja riietes-  peamine tunnusjoon uues sügis-talv kollektsioonis. Naiselikkus pole see, millest räägitakse nurga taga, naiselikkust loovad iga riietuse vorm ja pisidetailid.

Sügise ja talvise õhtuste jalutamiste jaoks sobivad kašmiir jakid koos seemisnahast või nahast saabastega, samuti luksuslikud mantlid laamast ja alpakast.

Luksus ja elegantsus – Elegante kollektsiooni iseloomustus. Öö alkeemia, nagu disainerid seda nimetasid, torkab silma värvivalikuga-- kuldsest sügavusest aqua toonini.

Hubases moeõhkkonnas pakuti külalistele mõnusaid suupisteid, vahepalad kitarrivirutoosidelt Aleksander Davidovich ja Igor Levin.

Moeshow lavastaja Olga Lõhmus

Make up- Lana Vallo Make Up Studio

Soengud- Maria Suvorova

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles