Luksuslik pidu: 5th Avenue «The most expensive street in the world» BonBonis

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

26. oktoobril leidis Tallinna eliitööklubis BonBon aset suurejooneline üritustesari 5th Avenue «The most expensive street in the world».

Üritust «5th AVENUE“ iseloomustavad tasemel moebrändid, efektsed showd ning stiilne muusikagurmee

Möödunud üritusel toodi lavale enneolematu Pesumaailma showetendus, kus naiselikkus ja sensuaalsus oli viidud uuele stiilipuhtale tasemele – lavastaja Anatoli Ein

Ürituse  promootor ning BonBon Club`i turundus- ja programmijuht Triin Teresk, kommenteeris juba neljandat korda toimuvat isiklikku üritustesarja «5th Avenue»

«5th AVENUE`l»  on alati kuidagi särisevalt mõnus aura, ükskõik, kus see aset ka ei leiakas- õhkkond on tohutult melukas ning ka külalised üllatavad alatasa glamuuri ja isiksustega. Eelmisel reedel BonBon Club`is aset leidnud üritus sai pidulistelt jooksvalt aga üllatavalt palju tagasisidet-  kiideti väga Pesumaailma pesu, uuriti selle päritolu ning ka soetamisvõimalusi. Suured tänud abi eest Anatolile!

Muusikamenüü koostas BonBoni Resident Dj Kert Klaus

Järgmine  «5th AVENUE`l» ööklubis BONBON juba 24.novembril.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles