«Minu mees suudab» kaheksanda saate võitsid Hele ja Kaido

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hele ja Kaido koorits saates Minu mees suudab
Hele ja Kaido koorits saates Minu mees suudab Foto: Kanal 2

«Minu mees suudab» kahekndas saates panid end proovile Triin ja Kahro Tallinnast, Kristi ja Olar Karilatsist, Hele ja Kaido Tammistult ning Lilian-Mariete ja Elar Tartust.

Kaheksanda saate ülesanded    

1. Mitu mugulsibulat suudab sinu mees 1 minuti ja 30 sekundiga ära süüa? Hele mees sai ülesandeks ära süüa viis sibulat, mis tal kahjuks ei õnnestunud.

2. Kui kiiresti suudab sinu mees kiikingi kiigel 360-kraadise ringi teha? Kristi mees pidi ülesande ära tegema 2 minuti ja 5 sekundiga, kuid ta andis varakult alla.

3. Mitut vastast 15st suudab sinu mees võita mängus kivi-paber-käärid? Triin arvas, et Kahro suudab võita kuus vastast, mis mehel ka õnnestus.

4. Mitu korda 20st vabaviskest suudab sinu mees korvi visata? Kaido sai ülesandeks tabada kuus viset, mis oli tema jaoks lihtne. Esimese paarina lahkusid saatest Kristi ja Olar.

5. Mitu 15st alkohoolsest joogist tunneb sinu mees ära kinnisilmi, maitstes ja nuusutades? Lilian arvas, et Elar tunneb ära kaheksa jooki, kuid mees ei suutnud seda.

6. Mitu 15st Eesti bändist tunneb sinu mees kümnesekundilise klipi kuulamise järel ära? Elar pidi ära tundma seitse bändi, kuid see tal ei õnnestunud. Lilian ja Elar pidid seega koju minema.

7. Mitu pesulõksu suudad sa oma mehele kinnitada kolme minutiga, pannes lõkse kordamööda näole ja kehale? Hele arvas, et ta suudab Kaido kehale kinnitada 18 lõksu. Paar sai ülesandega hakkama ja võitis 5000-eurose auhinna.

«Minu mees suudab» on Kanal 2 eetris neljapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles