Tiibeti laama lubab 21. detsembriks vaikust ja pimedust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Satelliitfoto Maast
Satelliitfoto Maast Foto: SCANPIX

Tiibeti laama, keda tuntakse kui Shambala oraaklit tegi seoses 21. detsembriga avalduse.

Väidetavalt leiab 21. detsembril sel aastal aset galaktiline nihe, mis mõjutab Maad, edastab total.kz.

Tiibeti laama sõnul mattub Maa 21. detsembril täielikku pimedusse ja vaikusse. Kaob elekter, kommunikatsioonivahendid ei tööta ning heli ei ole.

Maa läbib sel ajal nii-öelda galaktilist nullvälja. Tegemist olevat olukorraga, kus ei ole ruumi, aega, energiat ega ka gravitatsiooni.

Samas soovitas laama tulevat mitte karta. Pimedusest hakkavad ilmuma lõpuks valgussähvakud  ning selline olukord kestab 3 – 4 päeva.

Pärast seda ilmuvad valgus, heli ja ka Päike tagasi.

«Loomad tunnevad seda ette ja saavad hakkama. Inimesed seevastu võivad hulluks minna. On oodata, et kümme protsenti rahvastikust seda üle ei ela,» selgitas laama.

Shambala oraakel andis 21. detsembriks valmistumiseks praktilisi näpunäiteid:

Enne 21. detsembrit tasuks kõik tööd lõpetada ja mitte alustada uusi ning võlad ära maksta.

20. detsembril tasuks võtta oma dokumendid, raha ja perekond ning lahkuda linnast. Samuti tuleks varuda endale kahe kuu jagu toitu. Umbes nii kaua kulub, et nihke järel tootmine taastada.

Varjupaigas peaks olema ka vajalikus koguses vett, küttepuid ja küünlaid. Hea, kui majal oleks ahju- ja pliidiküte, sest alates 20. detsembrist ei pruugi enam elektrit ega gaasi olla.

Nihkepäevadel ei tasu väljas käia, ei tasu ka uskuda seda, mida kuuldakse ja nähakse. Kui ikkagi on vajadus välja minna, siis kaugele ei tasu minna, kuna on pimedus. Hukkumise oht on suur.

Pärast valguse ja helide naasmist ei tasuks kiirustada tagasi linna, vaid elada mõnda aega maapiirkonnas ja looduses kui võimalik.

Tiibeti laama arvates võib nihe kesta kuni 7. veebruarini 2013. Tipphetk on selle aasta detsembris. Pärast veebruarit hakkab kõik taastuma ning märtsiks peaks tavapärane elurütm Maal taastunud olema.

Shambala oraakli sõnul  muudab sellise «maailmalõpu» kogemine inimeste mõtlemist ja tunnetust. Muututakse tundlikumaks, vaimsemaks ja hingelisemaks. Maailma eri paikades kerkivad esile uued vaimsed ja teaduslikud õpetused.

«Tegemist on inimkonna pikaajalises arengus ühe tähtsaima muutusega,» nentis laama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles