Merka lahkub Eestist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merka ja Marko naisteportaalist Buduaar
Merka ja Marko naisteportaalist Buduaar Foto: Maria Vahuri

Laulja ja Buduaari ajakirja tegevtoimetaja Merka ehk Merlyn Uusküla kolib juba sel  nädalal mõneks ajaks USA-sse elama, et võtta pikemaajalisem puhkus Eestist, koguda seal inspirataiooni ja omandada uusi teadmisi, kirjutab Buduaar. 

 
«Selline idee on mul olnud juba pikka aega, et Eestist mõneks ajaks ära minna ning ennast muus riigis arendada ja mõtteid koguda.  Esiteks tahaksin natuke maailma näha ning praegu on parim aeg selleks, kuna ülikool on läbi ja  peret veel ei ole,» räägib ta.

«Teiseks tahaksin leida uusi põnevaid kontakte, viia oma suhtluskeelt paremale tasemele, võtta hääleseade tunde sealsetelt proffidelt ning külastada ka mõnd tasemel maailmaartisti kontserti,» loetleb ta.  «Ühesõnaga –maksimumprogramm!»

Merka plaanib inspiratsioonireisil  olla esialgu vähemalt kolm kuud, et naasta uute heade mõtetega taas kodumaale. Seni on võimalus raadiotest kuulda tema täna ilmuvat uut singlilugu «See on see»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles