Uus veinimõisa-seiklus viib blondid põllule!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus veinimõisa-seiklus viib blondid põllule!
Veiniglamuuri hinda õpivad tundma superstaar Liis Lemsalu, Miss Estonia Viktoria Azovskaja, võistlustantsija Aleksandra Žeregelja, lauljannana tuntuks saanud Triin Hunt, moedisainer Kati Veerme ja vip-ürituste korraldaja Jana Pulk
Uus veinimõisa-seiklus viib blondid põllule! Veiniglamuuri hinda õpivad tundma superstaar Liis Lemsalu, Miss Estonia Viktoria Azovskaja, võistlustantsija Aleksandra Žeregelja, lauljannana tuntuks saanud Triin Hunt, moedisainer Kati Veerme ja vip-ürituste korraldaja Jana Pulk Foto: TV3

Uus teleseiklus „Blondid veinimõisas“ viib Prantsusmaa veinimõisa kuus glamuurset blondi eestlannat.

Reedel TV3 ekraanile jõudva värvika sarja uuel hooajal õpivad veiniglamuuri hinda tundma superstaar Liis Lemsalu, Miss Estonia Viktoria Azovskaja, võistlustantsija Aleksandra Žeregelja, lauljannana tuntuks saanud Triin Hunt, moedisainer Kati Veerme ja vip-ürituste korraldaja Jana Pulk.

Liis Lemsalu sõnul oli ta enne saatesse minekut üsna veinivõõras inimene ning Bordeaux tundus olevat just see õige koht, kus veinide kohta õppida.

Põnevat veinikoolitusel osalemise kogemust hindavad ka Jana Pulk ja Kati Veerme. „Tänu reisile hakkasin rohkem mõistma veini kui naudingut ning omandasin ka oskuse sobitada veine õigete toitude ja sündmustega,“ lisas Kati.

Televaatajal on sarja kindlasti põnev jälgida

„Olen eelnevatel aastatel "Elu veinimõisas" näinud ja arvasin teadvat, mis vaatepilt mind seal ees ootab, kuid kohale jõudes olid ootused täiesti ületatud,“ krutib põnevust Viktoria Azovskaja.

Lõbusat meeleolu lubab Triin Sommer: „Kõige lõbusam ja samas ka vaevalisem seik oli kindlasti  veinitünnide veeretamine mööda mõisa põldu, kui mina ja Jana olime paaris; seda, mis seal täpsemalt juhtus, näete juba saates!“

„Kõik tööd ja ülesanded olid omamoodi toredad. Siiski kõige enam meeldis nö “oma veini “ valmistamine ja peakokaga koos toiduvalmistamine, see oli tõesti vapustav. Olen ka kodus juba paar korda neid retsepte kasutanud,“ märkis Aleksandra Žeregelja.

„Blondid veinimõisas“ alustab TV3s reedel kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles