Priit Toobal kohtub noorte poistega Riigikogu saunas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal saunas. Pilt on illustratiivne fotomontaaž.
Priit Toobal saunas. Pilt on illustratiivne fotomontaaž. Foto: Elu24.ee fotomontaaž / Panther Media

Riigikogulane ja Eesti Keskerakonna peasekretär Priit Toobal, kes elab pealtnäha eeskujulikku elu koos kallima Inna Fjodorovaga, on väidetavalt huvitatud ka omasoost. Toobal ise peab väidet ja sellega seotud vihjet «täiskuu hulluseks».

Toimetusele lähedal seisev isik (toimetusele teada) rääkis, et on Toobaliga kohtunud gei-tutvusportaali vestluse järgselt ning mõnel korral koos väljas käinud. Riigikogu liige olevat noormehele teinud ka ettepaneku minna ühiselt Riigikogu sauna.

«See on mingi täiesti haige täiskuu hullus,» ütleb Toobal.

«Kui te hakkate mulle mingit jama keerama, siis...» jättis Toobal lause lõpetamata.

Kui aga natuke internetiavarustes ringi konnata, leiab antud teemal ühe varasemagi elektroonilise sissekande. Kas mäletate veel Inno ja Irja kurikuulsat blogi?

«Priit Toobal, Keskerakonna peasekretär ja Riigikogu liige, Tallinna linnapea Edgar Savisaare ustavaim peni on HOMO. Just nii, kirjasaatjad väidavad kätt südamele pannes, et Toobalil on Lasnamäel mitu vene rahvusest boyfriend'i, kellega ta nii ütelda läbi käib,» kirjutab Inno Tähismaa Inno ja Irja kohvikus.

Helistanud Tähismaale, et küsida millisel määral saaksid nad kinnitada oma blogipostituse tõesust, ütles mees kindlameelselt, et nende allikad on usaldusväärsed inimesed. «Nad on meile lähedalseisvad isikud, kelle öeldut võime kinnitada,» lisas Tähismaa.

«Seepärast see Toobal siis Savisaarele nii külje alla pugenud ongi. Savisaar ju, teadagi, karismaatiline mees - Toobal on ilmselt armunud,» viskas Tähismaa väikse killu blogipostituses.

Ta lisas, et Savisaar armastavatki end homode ja lesbidega ümbritseda ja neid tiirleb tema ümber karjadena - alustades kasvõi lugupeetud reklaamiõppejõust Linnar Priimäest endast. «Nii et vorst vorsti vastu. Samuti ei maksa karta, et Toobalil Savisaare õukonnas igav hakkab. Keskerakonna noortekogus on kindlasti küllaldaselt noorsande, kes soovivad karjääriredelil ülespoole liikuda ja kel ei võta peasekretäriga püherdamine tükki küljest ära,» lajatab Tähismaa lõpuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles