Muse tühistas kontserdid Rootsis ja Norras

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muse
Muse Foto: SCANPIX

Euroopas tuuritav ansambel Muse teatab bändi ametlikul veebilehel, et seoses lauljaga juhtunud õnnetusega jäävad ära detsembri algul toimuma pidanud kontserdid.

Tühistatud on show’d, mis pidid toimuma 5. detsembil Norras ja 6. ning 7. detsembril Rootsis.

Põhjus on bändi lauljaga juhtunud õnnetuses, nimelt õnnestus Matt Bellamyl murda varbaluu ning seetõttu tuleb tal nüüd mõnda aega karkudel liikuda.

Vaata pilte SIIT ja SIIT

«Meil on väga kahju, et peame teatama kontsertide ärajäämisest Oslos, Stockholmis ja Malmös. Matt murdis oma jalal kaks luud ning tänu sellele tuli bändil  vastu võtta  väga raske otsus ning show’d tühistada,» teatavad muusikud ja selgitavad, et pileti ostnud fännide suhtes oleks ebaõiglane näha enda ees karkudel lauljat ning makstud hind poleks saadava elamuse vääriline. «Muse vabadab kõikide pileti ostnud fännide ees. Piletid saab tagastada müügipunktidesse.»

10. detsembril peaks Muse üles astuma Helsingis ning 11. detsembril Tallinnas.

«Matti edusammud paranemisel on jälgimise all ning kõik ülejäänud kontserdid toimuvad vastavalt tuuri kavale.Bänd annab uutest uudistest teada nii oma veebilehel kui ka Twitteris ning Facebookis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles