«Ärapanija» muretseb: millise energiapaketi valib Robbie Williams?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Mart Juur ja Peeter Oja arutlesid «Ärapanijas», mida võib tuua tuleva aasta 20. augustil toimuv Robbie Williamsi kontsert.

Robbie ütles eelmisel nädalal meediale, et ta «ootab suure huviga, mis laadi energiat seni tundmatu Baltimaade publik mulle tagasi annab».

Aga kuidas meil alates esimesest jaanuarist üldse energiaga on? Millise paketi valib Robbie Williams?

Mart arvas, et ta ei pea mingit paketti valima, kuna ta ei jää elama siia, kuid Peetrit see ei veennud.

«Ta kasutab ju seda energiat! Ma olen praegu ikka särtsu koha pealt täitsa null. Ma ei oska valida, eksole. Ja nüüd tuleb võõramaalane, kes tahab energiat pakkuda,» rääkis Peeter.

«Turistid ei pea valima paketti!» rahustas Mart.

«Kust sa tead, Mart? KUST SA TEAD? Augustini on vaat nii palju aega...» seletas Peeter.

Mart nentis, et elektrituru avamine on nõrgema psüühikaga inimesed täiesti endast välja viinud.

«Peeter enam muud ei räägi, kui elektrituru paketid... Jumal hoidku, elu ei mingi kuradi pakett; mingi kindel särts, peresärts ja mingisugune Sandor Liive peer, mis pannakse põlema,» arvas Mart.

«Aga võibolla minu jaoks on Sandor Liive peer kõige odavam ja ma tahan seda kasutada, aga ma ei näe nimistus seda! Kuramus küll! Ja kas see 0,04 protsenti, mis moodustub kogu elektri hinnast, siis aktsiis... Mis toimub riigikogus? Küsimusi on palju! Kas üldse Robbie Williams jõuabki siia? Lennujaam on kinni, ei tööta. Lennujaamal ei ole energiat, kuna lennujaam ei ole valinud paketti. Mis see Sandor Liive peer siia puutub? Roheline energia, punane energia. Ma muretsen, mis mulje see jätab. Maailma superstaar Robbie Williams tuleb siia ja vaatab, et kari tölle, kellel pole isegi elektrit; nad ei oska paketti valida. Mis siis toimub lauluväljakul? Ainult mingi kannel ja kuramuse jauram. Sellega Robbie Williams ei tee rokenrolli! Ei tee! Kui ikka õiget paketti ei vali, võib tulevane elu olla täiesti null,» ahastas Peeter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles