Peogalerii: Wonderland Spice Klubis Teater

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 Möödunud reedel, 7.detsembril, lisasid Klubi Teatrile vürtsi ülemeelikud Bacardi politseinikud!

Kaunil ja külmal talveööl pakkusid Klubis Teater vürtsikat elamust kaunid tantsijad ja meeletult lõbusad külalised, kes nautisid energilist ja särtsu täis pidu kuni hommikuni!

Pole lihtne pidutseda ennastunustavalt kohas, kus sind ümbritsevad vaid politseinikud – aga Klubi Teatris on see võimalik!

Möödunud reedel, 7.detsembril võtsid Klubi Teater ja Bacardi Oakhearti vallatud, kuid  karmikäelised korravalvurid õigusemõistmise enda kanda - jagades rangelt trahve küll Oakhearti shottide, küll värskendavate kokteilide näol!

Kaunitarid ei jätnud kahe silma vahele kedagi -  ka kõige puhtama südametunnistusega kodanikud said trahvitud külluslike kokteilidega ning meeletu pidu jätkus varahommikuni!

Wonderland Spice – see on pidu, kus ülemeelikud fantaasiad saavad tõelisuseks, kus kaunid seadusesilma esindajannad pakuvad silmailu, parimat meelelahutust ning maitseelamusi ka kõige nõudlikumale meelele.

Sel reedel, 14. detsembril, käivitub aga Klubi Teatris uus kirgedest lõõmav üritustesari Love, mis toob külastajateni parima meelelahutuse ja muidugi mõista – tehakse seda kõike suure hoole ja armastusega!

Laupäeval, 15. detsembril, toob Klubi Teater taaskord külastajatele koju kätte Las Vegase, pakkudes Vegasele omast sära ja hasarti Olympic Casino poolt. Õnneratta tõmbab käima DJ Kikko. What happens in Vegas stays in Teater!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles