Suur kevadpidu: «Lilled tähtedega!»

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19. aprillil toimub Eesti Näituste B-halli suurel laval tuntud inimeste proovilepanek show-programmis «Lilled tähtedega».
19. aprillil toimub Eesti Näituste B-halli suurel laval tuntud inimeste proovilepanek show-programmis «Lilled tähtedega». Foto: AFP / Scanpix

17.-19. aprillini toimub Eesti Näituste messihallis messide «Aiandus ja haljastus 2009» ning «Interjöör 2009» raames Eesti lahtised meistrivõistlused lilleseades TALLINN FLORIST CUP 2009.

Meistrivõistlustel toimub pühapäeval, 19. aprillil kell 12–14 Marko Reikopi juhtimisel Eesti Näituste B-halli suurel laval tuntud inimeste proovilepanek show-programmis «Lilled tähtedega».

«Võistlejaid on meil 14. Kolm neist välisriikidest: Lätist, Soomest ja Venemaalt. Kõik teised on siis kohalikud,» pajatab ürituse üks korraldajatest, Taivo Piller.

Reedel tehakse esimene võistlustöö teemale «Kevad südames» ja esimene üllatustöö. Laupäeval teevad 10 finalisti veel ühe üllatustöö ja võitjate autasustamine algab kell 16.00 Sinise paviljoni suurel laval. Kõik võistlustööd pannakse kohe pärast hindamist näitusele.

Pühapäeval, 19. aprillil kell 12.15 – 14. 00 toimub Eesti Näituste B-halli suurel laval tuntud inimeste proovilepanek show-programmis«Lilled tähtedega».

Haapsalu Sanatoorse Internaatkooli toetuseks seavad lilli:

Moekunstnik Arne Niit

Rahvalemmik Reet Linna

Elu24.ee peatoimetaja Anu Saagim

Moefotograaf Toomas Volkmann

Moekunstnik Aldo Järvsoo

Poliitik Evelin Sepp

Subboteja tegijad Aleksandr Zukermann ja Mihhail Vladislavlev

Seltskonnakaunitar Charlene Rennit

Telestaar Sirje Eesmaa

Muusik Tanel Padar

Staare assisteerivad «Tallinn Florist Cup 2009» finalistid.

Valminud teoseid lähevad heategevuslikule oksjonile ning kõigil «Aiandus ja haljastus 2009» ning «Interjöör 2009» külalistel on võimalik oksjonil osalemisega toetada Haapsalu Sanatoorse Internaatkooli õpilaste huvialaringe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles