Vegas hullutas taas klubis Teater!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 15. detsembril võttis klubis Teater taas võimust salapära ja hasart. Nimelt muutus klubi üheks ööks Vegase mängupõrguks, muutes õhtu eriti pinevaks kaunite põrguinglitega ning õnnemängudega Olympic Casinolt!

Vegasele omast hasarti pakkusid sel ööl rulett ja blackjack, oma õnne oli võimalik proovile panna ka mänguautomaatides ning kiirloteriides, pinevat olukorda aitasid jahutada kaunid Martini-tüdrukud, pakkudes uudseid värskendavaid kokteile Martinilt ning lavalaudadel võtsid kohad sisse kaunid Vegase artistid, pakkudes silmailu ning mängulist show-programmi DJ Kikko taktikepi saatel kuni varahommikuni!

Vegas – see on pidu, mis toob tükikese Las Vegasest otse klubi Teater südamesse, pakkudes Vegasele omast silmailu, hasarti ja indu.

See on öö, kus võimatu on võimalik ning kus ennastunustavalt on võimalik pidutseda nautides meelierutavat show-programmi kaunite tantsijannadega.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles