Galerii: «Lilled tähtedega!» heategevusoksjon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19. märtsil toimus Näituste paviljonis suur lilleseadjate konkurss, mille heategevusoksjonil osalesid ka eesti staarid. Oksjoniga koguti Haapsalu sanatoorse internaatkooli toetuseks 25 000 krooni.
19. märtsil toimus Näituste paviljonis suur lilleseadjate konkurss, mille heategevusoksjonil osalesid ka eesti staarid. Oksjoniga koguti Haapsalu sanatoorse internaatkooli toetuseks 25 000 krooni. Foto: Jelena Rudi

19. aprillil toimus Eesti Näituste messihallis

Marko Reikopi

juhtimisel tuntud inimeste proovilepanek

show-

programmis

«Lilled tähtedega»

.

Kuulsused nagu Tanel Padar, Anu Saagim, Arne Niit, Reet Linna, Evelyn Sepp, Aldo Järvsoo, Sirje Eesmaa, Toomas Volkmann, Aleksander Zukerman jt. püüdsid heategevusoksjonil omatehtud lillekimpudele ostjaid leida.

Moekunstnik Aldo Järvsoo oli näiteks tohutu lillemassi kokku sidunud rahvusliku vööga, Arne Niit oli kaunistanud kauni musta kleidi orhideedega, Zukerman-Vladislavjev peitsid lillebuketi sisse raadio ja kohvitassi, Bravuuritaril olid šampanjapudeli ümber uhked kallad, Tanel Padar andis lillekimbule viimase lihvi kitarrikeeltega.

Kalleimad kimbud müüdi maha pea 4000 krooniga ning kokku koguti oksjonil 25 000 krooni, mis läheb Haapsalu sanatoorse internaatkooli toetuseks.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles