Butterfly lounge esitles retseptiraamatut!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 11. jaanuaril toimus Butterfly lounge'is kokteiliraamatu «Butterfly kokteilid» esitlus.

Degusteeriti rõõmsavärvilisi kokteile ning näidati külalistele ka, kuidas joogid sünnivad. Muusikavaliku eest hoolitses DJ Chris Mil ning autogramme jagasid värsked kirjanikud, Butterfly lounge'i omanikud ning baarmenid Kristo Tomingas ja Heinar Õispuu.

Fantaasia- ja värviküllasest raamatust leiab juhised, kuidas teha klassikalisi kokteile (Cosmopolitan, Apple Martini, Maasika Margarita jt), aga ka Butterfly menüü populaarseimate originaaljookide retsepte.

«Kokteilid sobivad pea igale peole ja nende valmistamine teeb iga sündmuse omanäoliseks,» arvavad raamatu autorid. Lisaks peavad nad kokteilide nautimisel oluliseks mõõdukust ning pühendavad ka sellele teemale raamatus peatüki.

Eesti suurima ja populaarseima kokteilibaari Butterfly lounge omanikud Kristo Tomingas ja Heinar Õispuu on ka tuntud koolitajad ning mõlemad on võitnud rohkelt auhindu nii kodumaistel kui rahvusvahelistel võistlustel.

Mõlemad on tulnud Eesti meistriks – Heinar Õispuu 2008. aastal, Kristo Tomingas 2009. aastal.

Rahvusvahelistest saavutustest võib esile tuua näiteks esikohad Golden Cupil (Taiwan) – Kristo 2010. aastal, Heinar 2011. aastal.

2011. aastal valis Eesti Baarmenite Assotsiatsioon Heinar Õispuu ja Kristo Tomingase Aasta Tegijateks.

2011. aastal oli nende asutatud Butterfly lounge gastronoomiaauhinna Hõbelusikas nominent kategoorias «Parim lounge/vinoteek».

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles