Renatel ilmus tundeline singel «Stiihia»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renate
Renate Foto: Christo Neemre

Noorel muusikul Renate Salustel on ilmunud uus singel, pealkirjaga «Stiihia», mille karmid trummi ja bassi rütmid ning tunnetest pulbitsevad sõnad moodustuvad mõnusa koosluse.

«Stiihia»on albumi lugudest üks, mille käekäigu osas Renate koos oma tiimiga kõige rohkem põnevil on. Neiu rääkis loo kohta järgmist: «Tegelesime selle looga kaua ja kokku on saanud kaks huvitavat ja veidi vastandlikku kooslust, nimelt karm elektrooniline biit ja selle peal hingeline armastuslaul.» Lisaks on eripära selles, et enamus laulud tulevasel albumil on Renatel juba suhteliselt ammu kirjutatud, «Stiihia» aga on just uus ja tähistab mõneti Renate jaoks loomingus uut etappi.

Renate on 18 aastane neiu, kes kirjutab oma lugude sõnad ja viisid ise ning «Stiihia» näol on tegemist singliga laulja veebruaris ilmuvalt albumilt «Teispoolsusest».

Kuula lugu: http://www.youtube.com/watch?v=-Q0dztCxoSs

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles