Etiketiõpetaja: Evelin Ilves oli nagu Inglismaa kuninganna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves aastapäeva ballil valssi keerutamas..
President Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves aastapäeva ballil valssi keerutamas.. Foto: Artur Sadovski.

Etiketiõpetaja Maaja Kallast põrmustas Katrin Kuldma õmmeldud sügavalt dekolteeritud õhtukleidi, millega riigikogulane Evelyn Sepp presidendi vastuvõtul käis, kuid kiitis samas Eesti presidendi abikaasat Evelin Ilvest, kes oli tema arvates nagu Inglismaa kuninganna.

Maaja Kallasti sõnul on kaks asja – aktus ja ball ning ballil ei tohi õlgu enne kella üheksat paljastada, kirjutas SL Õhtuleht.

«Kell oli üheksa läbi, kui proua president ballitualetis ilmus,» lämmatab Kallast hõisked, nagu oleks etiketireeglid tänavu murdunud, kuna Evelin Ilves isiklikult paljaid õlgu näitas.

«Me peame uhkust tundma, et meil on presidendiproua, kes niimoodi etiketist kinni peab - nagu Inglise kuninganna,» õhkas Kallast.

Kallast kritiseeris aga Evelyn Sepa kleiti, kuigi Evelyni hinnangul oli kriitika kohatu ja kritiseerija pole pädev, lisaks ei ole Eesti kuningriik ja inimesed ei soovi elada mõõdulindi ühiskonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles