Appi! Alasti neiud Maardu järve jääl kala püüdmas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bikiinides neiud treenivad Maardu järvel kalapüügivõistluseks
Bikiinides neiud treenivad Maardu järvel kalapüügivõistluseks Foto: Reporter

Juhuslikult Harjumaal Maardu järve lähedale loodusvideot filmima läinud võttegrupp sattus peale kummalisele vaatepildile. Peaaegu alasti neidudele, kes hullasid miinus kaheksa külmakraadiga jääl.

Kohapeal selgus siiski, et tegu oli koolitusega. Neli kaunist neidu tahavad nimelt minna suurimale kalapüügivõistlusele Euroopas - «Kuldkalale», et tõestada meestele, et naised pole sugugi kehvemad kalamaehed ja võita 50 000 eurone peavõit.

Et viia kalapüük uuele tasemele, üllatada osavõtjaid ja võita vähemalt publiku preemia, tahavad neiud kõike seda teha poolalasti ehk nappides bikiinides.

Tüdrukud pole kunagi talvel kala püüdnud, jääpuuri käes hoidnud, nad ei tea millist sööta või ritva kasutada või mismoodi see püük üldse toimub.

Selleks, et püük paika saaks on appi kutsutud kaks kogenud kalameest - Priit Kallas ja Martin Meier. Jää paksus Maardu järvel on ca 30 cm.

Tüdrukute koolituspäev oli edukas. Aukude puurimisega neiud kindlasti hätta ei jää. Õige pea järgnevad ka uued koolitused - söötade ja püügitehnika asjus.

Tüdrukuid ja nende juhendajaid kohtab juba 16. veebruaril Viljandi järvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles