Suri telekokk Rainer Härm ehk Jazz

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekokk Jazz alias Rainer Härm
Telekokk Jazz alias Rainer Härm Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Restorani Le Chateau peremees ja tuntud telekokk Rainer Härm ehk Jazz suri 38-aastasena.

Barbeque-meeskonna BBQ Symphony, millesse Härm kuulus, Facebooki lehel seisab teade:

«Elu on habras... Mälestame oma sõpra ja võistluskaaslast Jazzi alias Rainer Härmi. Avaldame sügavat kaastunnet perekonnale, ning paljudele sõpradele kes jäävad teda leinama. BBQ Symphony.»

Õhtulehe andmetel viis Raineri meie seast pikalt põetud haigus, mis lõpuks mehe murdis. Anonüümsust palunud sõbra sõnul on paljud Jazzi sõbrad mehe surmast šokeeritud, sest isegi vaatamata haigusele olevat Rainer alati olnud rõõmsameelne ja tegus.

Jazz oli Eesti esimene telekokk, kellest televisioon tegi kiiresti kõige tuntuma ja populaarsema koka. «Jazzi kokakool» oli aastatel 2004-2005 Kanal 2s jooksnud meelelahutuslik kokasaade, kus iga televaataja võis pääseda tippkokk Jazzi käe alla uusi nippe omandama. Saate alguses õpetas Jazz külalistele kokakunsti, saate teises pooles rakendas õpilane omandatud oskused ellu omaenda köögis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles