Nexuse-Merkal ja reporter Carolal uued soengud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja ja ajakirjanik Merlyn Uusküla
Laulja ja ajakirjanik Merlyn Uusküla Foto: Rene Pringi

Nagu kevadeti ikka kombeks, vajavad inimesed oma ellu särtsu ja muudatusi. Merlyn Uusküla ja Carola Madis on selleks muudatuseks valinud uue soengu.

Ansamblist Nexus tuntud Merlyn Uusküla alias Merka käis uue soengu eest välja koguni 1075 krooni. «Lihtsalt kosmiline arve!», kommenteeris Merka Elu24.ee-le. «Väga ilus ja kvaliteetne tulemus iseenesest. Siinkohal tervitan Salon +’i… Aga see ei tähenda muidugi, et ma sinna tagasi ei läheks», sõnab Merlyn heatujuliselt.

 

Kanal 2 reporter Carola Madis läks juuksurisse üle mitme aasta, kuna üritas vahepeal oma katkiseid juukseid välja kasvatada. «Mul ei olnud enne isegi oma juuksurit. Proovisin mitmeid, aga nüüd olen leidnud selle õige!», rääkis Carola.

Reporterineiu juuste eest hoolitseb nüüdsest filmis «Klass» näitlejadebüüdi teinud Lauri Pedaja, kes on ihujuuksuriks teiste hulgas ka missi-emme Liilit Kirsile, stilist Karolin Kuusikule ja Raadio 2 saatejuht Koit Raudsepale.

Carola soengut võiks võrrelda «Posh Spice» Victoria Beckhami omaga. Beckhami soengust võttis möönunud aastal šnitti ka meie esileedi Evelin Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles