Legendaarne Black Velvet tuleb taas kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Black Velvet.
Black Velvet. Foto: Õhtuleht

Eesti Muusikaauhinnad 2013 galaõhtu avab nostalgiakuningas Black Velvet kunagise hittlooga «17». Tänavu 15-aastaseks saav eesti muusika suurim auhinnatseremoonia toimub 14. veebruaril Nokia Kontserdimajas.

1990ndate eesti muusika täht ja läbi ajaloo edukaim poistebänd Black Velvet tuleb kokku eksklusiivselt Eesti Muusikaauhindadeks. Just 15 aastat tagasi oli Black Velveti karjääri kõrgaeg. Comebackiks tehakse valmis kunagise hittloo «17» uusversioon.

Black Velvet lõi laineid koosseisus Sven Lõhmus, Sulev Lõhmus ja Lauri Liiv. Tänaseks on Lauri Liivist saanud edukas muusikalistaar, Sven Lõhmusest viimase kümne aasta Eesti üks enimmängitud heliloojaid ja Sulev Lõhmusest peale ülikooli lõpetamist riigiametnik.

Eesti Muusikaauhinnad 2013 auhinnatseremoonial on lisaks Black Velveti comeback-ile ka teisi tagasivaateid ürituse ajaloole.

Erishowdega astuvad Eesti Muusikaauhindadel lisaks Black Velvetile üles Iiris, Tenfold Rabbit, Ott Lepland, Põhja-Tallinn, Tiger Milk, Vaiko Eplik jt.

Galakontserdi õhtujuhid on Tanel Padar ja Ines.

TV 3 alustab otseülekannet kontsertgalalt 14. veebruaril kell 21.35.

Piiratud koguses on Ticketpros ja Piletilevis müügis ka pileteid neile, kes soovivad kohapeal sündmust nautida.

Eesti Muusikaauhinnad 2013 antakse välja 16. kategoorias. Eesti Muusikaauhindadele kandideerisid 136 eelmisel aastal ilmunud albumit ning üle 100 eelmisel aastal toodetud muusikavideo. Lisaks valis žürii välja ka aasta parimad laulud. Enim nomineerivad Iiris viies kategoorias ning Marten Kuningas, Ott Lepland, Põhja-Tallinn ja Vaiko Eplik neljas kategoorias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles