Avalda arvamust: kuidas meeldis uus kaalusaade?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalul rohkem kui elu
Kaalul rohkem kui elu Foto: TV3

Kolmapäeva õhtul alustas TV3s uus saade «Kaalul rohkem kui elu».

Esimeses saates nägime, kuidas õnnestus kaalukaotus 31-aastasel Kristelil, kes kaalus aasta alguses 109 kilo. Kristeli sooviks oli kaalu langetada, et lapseootele jääda ja abielluda.

Kristelil õnnestus alla võtta 40 kilo ning nüüd on tema terviseprobleemid lahendatud.

«Saan nüüd igast poest riideid osta, tervis on superkorras. Kui varem olid jalad ja just põlved stabiilselt paistes, siis see on nüüd kadunud. Kõige põhilisem on siiski, et olen õnnelikum ja aktiivsem,» kirjeldas Kristel.

«Kaalul on rohkem kui elu» on TV3 uus kodumaine saatesari, mille seitse osalejat on alates eelmise aasta algusest osalenud terviseprogrammis, mis on nende elusid imeliselt muutnud. Sarja igas osas näeb ühe inimesega aasta jooksul toimunut  - eneseületamist, tagasilööke, konflikte, valu - ja rõõmupisaraid. «Kaalul on rohkem kui elu» pole tüüpiline reality, kust osalisi välja hääletatakse ja võidu nimel rabeletakse; tegemist on isikliku, avameelse, elulise ja emotsionaalse tõsielusarjaga, mida pole Eestis varem nähtud.

«Kaalul on rohkem kui elu» osalejad on Rudolf (41), Kristel (32), Eero (43), Terli (32), Kaidi (21), Kristjan (32) ja Andro (34). Treeneriks, toitumisnõustajaks ja psühholoogiks on Erik Orgu.

Hea lugeja, avalda arvamust - millise mulje jättis esimene saade?

«Kaalul on rohkem kui elu» on TV3s kolmapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles