Playboy-Mari toitub ainult veest ja mahlast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2010. aasta maikuu Playboys poseeris Mari Metsallik, kes nüüd on metshaldjas.
2010. aasta maikuu Playboys poseeris Mari Metsallik, kes nüüd on metshaldjas. Foto: Playboy

Viis kuud vaid veest ja mahlast toitunud kunagist Eesti Playboy kaanestaari, Mari Metsalliku (21) looduslähedane eluviis paneb arste pead vangutama ja paljusid kadestama.

«Keha ei saa toiduga toita, seda saab toiduga uimastada,» ütleb Mari ajakirja Naised veergudel. Tüdruk kaalub oma 182 sentimeetri juures 60 kilo ning kinnitab, et tunneb end vaid vett ja mahla toiduks tarvitades suurepäraselt. Samas on neiu tõsiselt ära ehmatanud arstid, kes sellist juttu kuuldes vaid pead vangutavad. 

«Pärast rinnapiimalt üleminekut andis ema mulle süüa värskeid õunu ja porgandimahla. Õunad ongi olnud mu toit tänini. Kui olin teismeeas, sõingi vaid õunu ja pähkleid,» meenutab Mari. Taimetoitlased on ka Mari ema ja temast üheksa aastat vanem õde Anu.

«Süüa saab ka lõhnade abil ja silmadega,» selgitab Mari. «Kui olen kodus, siis mina ka «söön oma mahlasid. Teen klaasikese mahla, valan selle väiksesse puukausikesse ja panen seedripuust teelusikaga mahla suhu. Niimoodi saab edukalt õppida õigesti sööma ja jooma."

«Olen mahla võtnud väga vähe, aga proovin rohkem ikka juua, see hoiab mind maa peal kinni, selgitab neiu.

Kuidas sai Marist Playboy kaanetüdruk

Mari meenutab, et kolm aastat tagasi tehti talle ettepanek poseerida Eesti Playboy kaanetüdrukuna. «Minu jaoks oli see imeliselt kaunis kogemus ja jään seda mäletama ainult heade mõtetega.»

«Ma ei kahetse paljalt poseerimist, sest tundsin end sel hetkel õnnelikuna. Õnnelik, elu nautiv inimene kanaldab alla eluenergiat. Eluenergiat, mis toidab ka maad,» selgitab neiu ning lisab, et ta ei salga maha ühtegi osa endast. Ta on see, kes on koos kõikide enda kogemuste ja läbielamistega.

Pikemat intervjuud Mariga loe ajakirjast Naised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles