Meelis Kaldalu müüb protestisärgi Tanel Padarile 30 euroga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kaldalu
Meelis Kaldalu Foto: Jelena Rudi

Presidendi vastuvõtule tulnud ja presidendiproua kätlemata jätnud Meelis Kaldalul on oma kurikuulsale särgile juba ostja olemas - Tanel Padar.

«Ma ei ole väitnud, et oleksin eurooplane. Ma olen siiski mats,» tunnistab presidendi vastuvõtul matslikult käitunud Meelis Kaldalu.

Praktiliselt kontvõõrana presidendiballil viibinud Meelis Kaldalu sõnul nautis temagi sööki ja jooki ning vestles vabalt kutsututega, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised».

Ükski turvamees protestivaimu täis noormehe tegemisi ei jälginud. «Polnud mingit probleemi - käisin särk seljas (särgil oli kujutatud Siim Kallase nägu, mida ilmestasid kaks Reformierakonna oravat ja sõna «JOKK» - toim.) Siim Kallasel järel ja mitte kedagi ei huvitanud,» rääkis noormees TV3-le ning lisas, et sai pildi peale ka Arnold Rüütliga ning hiljem Kristiina Ojulandiga. Viimane noormehe särgi kujundust heaks ei kiitnud.

Eesti Rahva Muuseumi direktorile Tõnis Lukasele näitas noormees samuti oma särki, samas kiidelnud, et tegu on sajaprotsendiliselt linase riideesemega. «Tulevane muuseumi eksponaat,» hindab noormees ise. «Kusjuures, Tanel Padar lubas selle minult 30 euroga ära osta!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles