Kaldalu vanaema lapselapse protestiaktsioonist: mul on väga piinlik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilvese käe surumata jätnud Meelis Kaldalu.
Evelin Ilvese käe surumata jätnud Meelis Kaldalu. Foto: Jelena Rudi

Meelis Kaldalu on noormees, kes presidendi vastuvõtul Evelin Ilvese kätt vastu ei võtnud ja uhkelt mööda kõndis ning nüüd justkui üleöö meediastaariks saanud. TV3 «Seitsmesed uudised» küsis noormehe Tartus elavalt vanaemalt, mida too protestiaktsioonist arvab.

Meelise Tartus elav 92-aastane vanaema leiab, et presidendi vastuvõtt ei ole koht, kus oma meelsust näidata ning sellega lapselapse käitumist heaks ei kiida.

«Tohutult ehmatasin, kui Meelist seal nägin. Mõtlesin, et tuleb nüüd miski skandaal. Sinna ju kõik niisugused juhtivad töötajad kutsutud. Kuidas tema sinna sai, ma ei tea...,» arutles vanaema.

«Mõtlesin, et need idamaakunstid, millega ta tegeleb, ei luba daamile kätt anda,» arutles vanaema endamisi esiti, kuid hiljem kätlematajätmise tagamaid kuuldes, nentis vanaproua, et tal on lapselapse pärast suisa piinlik.

«Mul on väga piinlik. See ei olnud see koht...,» vangutas vanaema pead.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles