Evelin Ilvese kleit maksis kuni 2100 eurot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendipaar Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves
Presidendipaar Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves Foto: Mihkel Maripuu

Kui anonüümsed asjatundjad hindasid Evelin Ilvese kleidi hinnaks koguni 15 000 eurot, siis presidendi kantselei kinnitusel on tegelik summa ligi kümme korda väiksem.

«Me pole veel arvet saanud,» öeldi presidendikantseleist kleidi hinna pärimisele vastuseks, lisades, et arve tulles võidakse hind avalikustada ehk täpse tsitaadina: «Neid me ka kommunikeerime vajadusel,» vahendas Õhtuleht, spekuleerides anonüümsetele asjatundjatele tuginedes, et kleidi hind võib küündida koguni 15 000 euroni.

Presidendi kantselei avalike suhete osakonna juhataja Piret Pert täpsustas Elu24-le, et Baltika eelkalkulatsiooni järgi jääb Evelin Ilvese vabariigi aastapäeva kleidi hind 1900-2100 euro vahele.

Võrdluseks toob Pert Estonias selleks õhtuks rajatud pressikeskuses ajakirjanikele kiire ja suuremahuliste piltide üleslaadimiseks tellitud interneti eest makstava summa, mis jääb samasse vahemikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles