Von Krahlis algab laupäeval psühholoogiline terror

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Krahlis algab laupäeval psühholoogiline terror
Von Krahlis algab laupäeval psühholoogiline terror Foto: Von Krahli teater

9. märtsil esietendub Von Krahlis psühholoogiline terrorlavastus «Bloody Mary», humoorikas ja pinev lugu abielupaarist, keda vaevab õhtu hakul mure sellepärast, kuidas uut diivanit kardinatega kokku sobitada.

Üllatuslikult tulevad probleemi lahendama kaks tundmatut noormeest, kes ei soostu korterist lahkuma enne, kui kõigi osaliste isiksused, tõelised soovid ja kavatsused pole üksipulgi juppideks lahti võetud ning reaalsus ja kujutlus omavahel lootusetult segi aetud.

«Bloody Mary» on esimene lavastus, kus kokku saavad Von Krahli põlised raskekahurväelased Tiina Tauraite ja Erki Laur ning värskelt trupiga liitunud noored näitlejad Tõnis Niinemets ja Ott Kartau.

«Bloody Maryv autor ja lavastaja on näitlejanagi tuntud Kertu Moppel, kelle eelmiseks tööks Von Krahlis oli «Sinihabe». Mängivad: Tiina Tauraite, Erki Laur, Tõnis Niinemets ja Ott Kartau

Vaata ka etendusest valminud treilerit!

BLOODY MARY from VonKrahl on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles