Nädala kaanepoiss on Erki Nool

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala kaanepoiss - Erki Nool
Nädala kaanepoiss - Erki Nool Foto: Lugejapilt

Erki Nool, kes soovitab vältida omasooiharate seltskonda, ei mõista, miks on tema öeldust nii suur poleemika tekkinud.

Erki Nool imestab, miks tema kirjavahetus homoaktivist Kampusega suureks on puhutud, samas leiab tippsportlane, et homod võiksid siiski ravile minna.

«Samamoodi nagu alkohoolikud saavad abi. Mis see siis on – inimesed saavad igasuguste asjadega abi,» lausub ta küüniliselt.

.

Mike`i arvamus Noole loole:

Eestis on selline veider ühiskond, kus karjääri mõttes sa nagu ebaõnnestud ülespoole. Kõigepealt võidad olümpiakulla, oled rahva kangelane ja siis saad riigikokku, et pingi taga kotte sügada ning 12 000 euro suurust kuluhüvitist viimaste sentideni peeneks lasta ja kulisside tagant üritada oma nina teiste magamistuppa toppida.

Erki Noole vokaalpasapurskele andis tõuke kellegi Priit Sibula kommentaar homoseksuaalsuse kohta, mis kõlab pigem nagu mingi asi, mida purjus peaga Valli baaris karjutakse. Pikemalt rääkimata võrdles ta homoseksuaalsust zoofiiliaga. Sellele järgnes IRL’i fraktsioonile üks kuri kiri, mis aga Eesti oma Moosesel, arvamusliidril ja tuntud seksuoloogil Erki Noolel kulmu rulli ajas.

Erki Nool soovitab ka vältida praktiseerivate homoseksuaalide seltskonda

Erki Nool soovitab segaduses inimestel, kellel on vaja omasuguste toetust, kogemusi  ja seltskonda, et kuidagimoodigi funktsioneerida ühiskonnas, kus isegi riigikogus neid üsnagi vokaalselt vihatakse ja zoofiilidega võrreldakse.

Rahva juht ning loogilise ja analüüsiva mõtlemise kõrgeima tasandi saavutanud tippsportlane lisab, et erinevad organisatsioonid ning usu poole pöördumine on samuti abiks. Mis võiks homoseksuaalse mehena parem olla, kui liituda sekti usuhulludega, kes päevast päeva praktiseerivad oma tõelise Mina allasurumist ning ähvardavad sind igavese põrguga selle eest, et julged juhuslikult omasoolisesse kiinduda ning anda endale võimalus kogeda armastust, lähedust ja hoolivust.

Pikemalt loe edasi SIIT.

Mida sina arvad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles