Eesti eurotiim: oleme täiesti valmis!

Stanislav Bulganin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti eurotiim Moskvas
Eesti eurotiim Moskvas Foto: Stanislav Bulganin

Pärast tänast edukat esinemist Eesti saatkonnas ütlesid Eesti delegatsiooni liikmed, et nad on konkursiks valmis.

«Täitsa valmis oleme! Praegu kõlab kõik just nii, nagu tahtsime,» lausus Eesti delegatsiooni juht Mart Normet. Tema arvates tuli tänasel kontserdil kõik peale paari noodi hästi välja, muidu oli kõik täiuslik.

Eesti tiim tuli Moskvasse väga pisikese eelarvega, aga see ei mõju nende arvates halvasti.

«Teistel, näiteks valgevenelastel ja ukrainlastel on tohutult promoasju, särgid, palju viina, suured peod. Meil on ikka kõik kokkuhoidlik», - ütles Normet.

«Kõige tähtsam on laul, meil on selles mõttes kõik suurepärane. Me ei vaja mingit lisapromo, see on tõeline, õige muusika», - sõnas selle kohta Heidy Purga.

Normet võitjat prognoosida ei julge, aga tema hinnangul on suured šansid Norral: «Norra ilmselt võidab, nende lool ja tiimil on kõik selleks olemas.»

Sven Lõhmuse arvates pole võit Eestile miinimumprogramm: «Ideaalne oleks, kui finaali jõuaksime. Poolfinaali konkurentide lugusid ei olegi ta eriti kuulnud ja lisab, et kui edasi jõuame, siis äkki kuuleb.»

«Tean, et hästi palju tšellosid on küll seekord, aga eks näis,» sõnas Lõhmus.

Tüdrukud ütlevad, et ei ennusta midagi ja ei mõtlegi sellest, kas saavad edasi või mitte.

«Keskendume sellele, et anda endast parim. Pärast hakkame mõtlema,» ütleb taustalaulja Mariliin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles