Savisaar võttis Põhja-Tallinna poisid oma tiiva alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar võttis Põhja-Tallinna enda tiiva alla
Edgar Savisaar võttis Põhja-Tallinna enda tiiva alla Foto: Õhtuleht

Hiljuti toimus noorte menubändil Põhja-Tallinn põnev kohtumine Tallinna linnapea Edgar Savisaarega. Meer tunnistas Pealinna veergudel, et teda võlub nende seos Põhja-Tallinna linnaosaga.

Oma esikalbumi eest võlgneb Põhja-Tallinn samuti tänu just linnale

Põhja-Tallinn: Linnaosa tõepoolest toetas meie esikalbumi salvestust rahaliselt. See oli meile tõeline üllatus. Pöördusime küll abipalvega linnaosa poole, kuid ei uskunud absoluutselt, et meile vastu tullakse.

Milline koht on Põhja-Tallinn elamiseks?

Jaanus: Siin on hea elada, sest see on ilus, vaikne ja rahulik kant. Hea koht, kus pere luua ja lapsi kasvatada.

Risto: Põhja-Tallinn on lahe koht elamiseks, sest siin on nii hea räppida. Siin ainest jätkub. Kuid Põhja-Tallinn pole enam ammu mingi muulastest narkarite elukoht.

Mis Savisaart Põhja-Tallinna poiste juures erutab?

Savisaar: Mind võlub nende seos Põhja-Tallinna linnaosaga. Põhja-Tallinn on ainus linnaosa, kel on omanimeline bänd. See on väärtus omaette. Tore, et poisid on osanud seda ära kasutada, tehes linnaosaga koostööd. Linnaosa on toetanud poiste plaadi väljaandmist, poisid aga on esinenud linnaosa korraldatud kontsertidel. Mind võlub see koostöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles