Aldo Järvsoo kevadkollektsioon kui õitemeri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aldo Järvsoo kevad saabub lillede rapsoodia saatel.  Hiiglaslikud lillemustrid vahelduvad vaid peenemate lillemustritega - inglise aiast inspireeritud floora on leidnud kehasõbralikust siidist ja õrnast puuvillast peenra hõljuvate kleitide näol.  Siidpaelte lehvides jäistele barrikaadidele!

See kollektsioon on sündinud vastuhakust pikaks veninud talve vastu. Moelooja kannustab kõiki lillerevolutsioonile, et seljatada pikale veninud talv: „On aeg on lüüa kord majja ja end kevadiseks lilleaiaks ehtida!“

Selleks, et kõik moesõbrad leiaksid endale sobiva aja uut kollektsiooni soovida-proovida,  siis Moesaadikud Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ja Ketlin Bachmann avavad 8.-12. aprillini kell 11-19 oma oma ateljee uksed kõigile uudishimulikele.

Kevadise jätku on saanud ka Tanel Veenre «Öölaste» ehtekollektsioon. Värsked liblikad on kaetud lehthõbedaga ning kividki on vaid pastelsed: türkiissinised, mahekollased, roosad ja õrnrohelised.

Vaata pildigaleriid!

Modell: Elsbeth Tiisler (EMA)

Meik: Maybelline New York

Embassy of Fashion moemaja alla koondunud Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ja Ketlin Bachmann-Põldroos on ateljeetööna valmivat moodi loonud juba üle kümne aasta ning igaüks selle töö eest eraldi tunnustatud Eesti parima moekunstniku tiitliga Kuldnõel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles