Aita Tartu punapeal leida hingesugulast!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aita punapea Eva Kajakul leida hingesugulast!
Aita punapea Eva Kajakul leida hingesugulast! Foto: Facebook

Alles see oli, kui üks noormees otsis Facebooki kaudu Rimis kohatud neidu. Nüüd on punapeast Tartu kaunitari kord.

Noormees nimega Silver Vesi pöördus märtsi lõpus Facebookis inimeste poole, et need aitaks tal leida neiu, keda kohtas Rimi järjekorras seistes. Mõne päeva pärast  teatas ta, et tüdruk on leitud.

Nüüd on kord Tartus elava tütarlapse käes, kes samuti oma unelmate printsi jälgi Facebooki abil leida püüab. Ehk saab Elu24gi abiks olla.

Eva Kajak: Tere, mul on üks suur mure ja loodan, et saan ka sellest kõikvõimsast Facebook'ist abi. Nimelt istusime täna Betty'ga Tartu kaubamajas teisel korrusel ja ma jäin ühte noormeest - tumedad riided, mantel ja kollakas-oranž sall, kasvult pikk ning tumedate juustega - jälgima, kui ta eskalaatoriga kolmandale korrusele sõitis.

Meil tekkis pikk silmside ja ta naeratas mulle ning minut hiljem me järgnesime talle, kahjuks aga polnud teda enam kuskil näha. Oen kindel, et tema just ongi minu hingesugulane. Kui keegi juhuslikult teab kellega võis tegu olla, andke mulle teada. Võite jagada seda postitust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles