Kati Toots ja Jaan Toots jälle koos?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots ja Marko Pokk
Kati Toots ja Marko Pokk Foto: Erakogu

Laupäevasele Cosmo Glämmilaadale oma rõivastega kauplema tulnud Kati Tootsi sõidutas pealtnägijate sõnul kohale Jaan Toots.



Paar tundi enne ürituse algust sõitis Rotermanni kaubamaja treppi Jaan Toots. Tema auto kõrvaluksest väljus suurte kottidega Kati Toots, kes kiirelt ostukeskuse uksest sisse lipsas. Jaan aga vajutas gaasi ning kadus.

Hiljem, kui laat juba avatud oli, võis Jaan Tootsi siiski rahvasummas liikumas näha. Väga pikalt ta peamiselt naistele mõeldud üritusele siiski peatuma ei jäänud. Kati esindas laadal Buduaari koos kaksikutest õdede Ojasaarte ning Buduaar.ee värske peatoimetaja Merlyn Uuskülaga.

Kahjuks oli Kati Tootsi kommentaari jaoks võimatu tabada. Buduaari kontoris ei osatud tema asukoha kohta midagi kosta ning ka mobiiltelefon oli välja lülitatud.

Küll aga vastas telefonile Jaan Toots. «Oh jumal küll, hakkab pihta. Teate kallikesed, ma ei räägi üldse nendel teemadel. Ilusat päeva teile,» sõnas mees Elu24.ee’le ja lõpetas kõne.

Kati hiljutine väidetav mees-sõber Marko Pokk antud teemat kommenteerida ei soovinud. Kas kirgi kütnud Tootside armukolmnurk Kersti-Jaan-Kati on uut hoogu sisse saamas?

Kui märkad või tead aga midagi põnevat, siis külasta meie vihjelehekülge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles