Lustaka «Braavo!» võitsid Urve, Erki ja Ines

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti
Eda-Ines Etti Foto: Indrek Kasesalu / Playboy

Pühapäevases Kanal 2 shows «Braavo!» võistlesid Ott Kiivikas, Urve Tiidus, Erki Nool, Eda-Ines Etti ning Kristjan Jõekalda.

Esimeses raundis pidid osalised foto pealt ära arvama maskeeritud eestlase ning Aivar Riisalu tundis ära Erki.

Ines sai punkti, kui mõtles välja, kus asub kulturist Marek Kalmuse kehal kolmpealihas.

Kristjan pidi arvutama, mitu millimeetrit lahutab Tallinnat Tartust. Ta pakkus esimese hooga miljardit, kuid jõudis lõpuks õige vastuse, miljonini, ja sai selle eest punkti.

Lapsesuu voorus teenis oma teise punkti Erki, kes sai aru, et lapsed kirjeldasid jäätist.

Urve küsimuseks toodi stuudiosse neli koera, landseer, Kaukaasia lambakoer, Newfoundlandi koer ning leonberger. Ta pidi ära tundma viimase ning tegi seda edukalt.

Kunstitunnis pidid kuulsused tegema Playboy kaunitaridele looduse ja loomade teemal kehamaalingu. Töid hindas üks Eesti osavamaid kehamaalijaid, Aimi Etverk, ning andis punkti Kristjanile.

Järgmiseks mänguks oli sõnajada, kus esimene ütles nimisõna, teine pidi seda kordama ning ühe juurde lisama ja nii edasi. Kelle juures katkes, langes välja. Ilmnes, et kõige parema mäluga on Ott.

Erki personaalseks küsimuseks toodi ta ette kandik makroonide, pahlavate ja profitroolidega. Ta tundis makroonid suhteliselt kiiresti ära.

Ott tundis ära küsitud soengu. Modellidel oli peas kleopatra, briis ja prantuse poisipea.

Saate lõpetas pildimäng, kus tuntud inimestest oli foto kokku monteeritud. Baruto soengu tundis ära Urve, Jan Uuspõllu silmad ja Anu Välba suu Ines.

Kolmikvõidu teenisid seega Urve, Erki ja Ines.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles