Maniakk luusib Anu maja ümber. Kas sina tunned selle mehe ära?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunne ära mees, kes jäi Anu kodu ümber luusides video peale!
Tunne ära mees, kes jäi Anu kodu ümber luusides video peale! Foto: Lõik videoklipist

Tunne ära mees, kes jäi Anu kodu ümber luusides video peale!

Alles eelmise nädala alguses oli keegi bravuuritari koduuksele jätnud käsitsi tehtud portreejoonistuse temast ja punase roosi. Kui sel hetkel jäi veel küsimuseks, kas tegemist võib olla austajaga, kes on sammukese liiga kaugele läinud, siis nüüd on loos uus pööre. Eile õhtul märkas Anu oma maja ümber kahtlast liikumist ning haaras automaatselt oma mobiili, et toimuvat videole salvestada.

«Ma lootsin, et läbikukkunud austusavalusega, mis mu koduuksele jäeti, on looga lõpp. Küll aga olin selle kõige valguses ekstra tähelepanelik ja eile hilisõhtul mu maja ümber liikunud kahtlane kuju jäi mulle kohe silma,» kommenteeris Anu juhtunut. «Tahaks loota, et sellega on nüüd kõik. Keegi tunneb videole jäänud inimese ära ning asi ei arene enam kaugemale.»

Hetkel pole seltskonnadaam veel veidrate juhtumistega politseisse pöördunud. Kui keegi teist tunneb aga videole jäänud meesterahva ära, siis palun andke sellest märku ...

Kõik vihjed on teretulnud.

Vaata videlõiku!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles