Tuska Metal Battle Estonia konkursile laekus 52 demo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll Tuska Open Airil
Metsatöll Tuska Open Airil Foto: www.metsatoll.ee

Tänavu kevadel leiab üle Eesti aset konkurss Tuska Metal Battle Estonia, mille võitja pääseb esinema ühele maailma suurimale metalfestivalile Tuska Open Air 28.-30. juunil Helsingis. Demovoor oli avatud kuni 22. aprillini, mille vältel avaldas soovi konkursil osaleda 52 rock- ja metalbändi Eestist.

Konkursi eestvedaja ja ellukutsuja, ansambli Metsatöll trummar Marko Atso lausus, et niivõrd suur aktiivsus oli üllatus.

«Juba demovoor näitas, et sellist konkurssi on vaja - Eesti metalbändidel puuduvad omal käel võimalused pääseda esinema suurtele festivalidele,» lausus Atso.

«Hea meel on, et kõik kolm eelvooru saavad olema väga kõrge tasemega, silmi maha lööma ei pea.»

Eelvoorudesse pääsesid:

2. mail Tallinnas Rock Cafes:
Soul Thrower
Paean
Horricane
Cantilena
Kannabinõid
Driven

10. mail Viljandis
Catafalc
Necro Strike
Emerald
URT
Wyrm Sub Terra
Evestus

16. mail Tartus
Cryptica
Jenson Button Unbuttoning His Buttoned Shirt
Throcyte
Redneck Rampage
Tharaphita
Beyond The Structure

Igast eelvoorust pääseb 31. mail Rock Cafes peetavasse finaali 2 bändi. Konkursi võitjal avaneb võimalus astuda üles Tuska Open Air festivalil 28.-30. juunil Helsingis. Finaalkontserdi erikülaline on Metsatöll.

Auhindadena jagatakse välja ka esinemistkoht festivalil Hard Rock Laager 1.-2. juulil, esinemiskoht festivalil Rock Ramp 1.-3.august, stuudioaega Roundsound Stuudiolt, Paiste taldrikusett jpm.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles