Täna ilmub ansambli Emerald kauaoodatud album!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Emerald
Ansambel Emerald Foto: Siim Teder

3. mail ilmub Emeraldi kauaoodatud täispikk album «Kharon», mis on mitmes mõttes eriline. Bändi enda sõnul on «Kharon» kahtlemata siiani suurim saavutus, mille valmimiseks on läbi käidud raske teekond ning kogetud nii mitmeidki unetuid öid.

Plaadi materjali osas pole bänd kompromisse teinud ning on antud endast parim, et kuulajateni jõuaks maailmatasemel album. Maailmamastaapi lisab Kanada ansambli Threat Signali solist Jon Howard, kes debüütalbumil kaasa teeb.

Raadio 2 saate Metallioni juht Madox on ilmuva plaadi läbi kuulanud ning muljed on head: «Minu jaoks oli plaadi kõige suurem vau moment produktsioon. Niivõrd hästi kõlavat moodsa metali plaati Eestis ei ole siiani lindistatud. Suured boonuspunktid ka muidugi Jon Howardi panuse eest plaadil!»

«Kharon» salvestati Tartus Clockwork Stuudios Raido Traumanni poolt ja Tallinnas Herzog Stuudios Kaspar Kadastiku poolt ning mix ja master tehti Dino Medanhodzici poolt Rootsis Radionika stuudios, kes on teinud koostööd selliste artistidega nagu Beyond All Recognition, Her Bright Skies, Carnal Forge, Safe To Say.

Albumi esitluskontserdid toimuvad:
3. mail Tallinnas Tapperis
4. mail Viljandis Rubiinis
10. mail Tartus Rock & Rollis
11. mail Rakveres Kära Kants


Täpsema info leiad SIIT!


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles