«Su nägu kõlab tuttavalt» esimese hooaja võitis Evelin Võigemast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Võigemast
Evelin Võigemast Foto: Karli Saul

Pühapäeva õhtul kuulutati Pärnu Kontserdimajas teleshow «Su nägu kõlab tuttavalt» võitjaks näitleja Evelin Võigemast.

Televaatajate häälte põhjal selgus, et saates jäi neljandaks Getter Jaani. Kolmandaks tuli Tanja Mihhailova ja teiseks Tanel Padar. Võitjaks kuulutati Evelin Võigemast. Evelin otsustas võidetud 10 000 eurot annetada sihtasutusele Kiusamise Vastu. Tegemist on projektiga, mis alustab sügisest 40 Eesti koolis ja tegeleb koolikiusamise ennetamisega.

Parima liikumise eripreemia sai Tanja Mihhailova Pinki kehastamise eest

Täpseima välimuse eripreemia sai Henrik Normann Villu Tamme kehastamise eest.

Täpseima hääletämbri tabamise eripreemia sai Evelin Võigemast Heli Läätse kehastamise eest.

Parima «soovahetaja» eripreemia sai Karl-Erik Taukar Dana Internationali kehastamise eest.

Kohtunike lemmikuks osutus Evelin Võigemast Edith Piafina, sest see etteaste jättis neile saatesarja jooksul kõige sügavama mulje.

Kohtunike ja kolleegipunktide kogusumma tulemusena võistlesid finaalis Evelin Võigemast, Getter Jaani, Tanja Mihhailova ja Tanel Padar. Kohtunikud ja osalejad aga finaalis enam punkte ei jaganud, sest saate võitja selgus ainult telefonihääletuse tulemusena. Kui seni selgusid parodeeritavad artistid loosi tahtel, siis finaaliks võisid osalejad ise valida, kelleks nad kehastuvad.

Getter Jaani kehastas Lea Liitmaad

Kohtunikele meeldis Getteri esitus väga. Olav Osolini sõnul tabasid Getter kenasti Lea tämbri ning kõik hääldused olid väga originaalilähedased. Inese jaoks on Getter olnud suurim üllataja ning ta sõnas, et neiu on fenomenaalselt tubli olnud.

Tanja Mihhailova kehastas Lia Laatsi

Tanja etenduse juurde käisid filmist «Siin me oleme» tuntud repliigid ja tants kohtunik Andrus Vaarikuga. Ines ei saanud Tanja etteaste kohta midagi halba öelda - tema sõnul on Tanja imeline naine ja fantastiline parodeerija. Andrus Vaarik märkis aga, et talle ei meeldi kõnealune film üldse ja need kaheksa inimest on panustanud sellesse ühte saatesse rohkem annet, vaimu, vaeva ja tööd kui leidub selles filmis.

Evelin Võigemast kehastas Chalice'i

Etteaste võttis Andrus Vaariku tummaks. Elina Pähklimägi arvates oli ainus, mis eristas Võigemasti-Chalice'i õigest Chalice'ist, kaksteist sentimeetrit pikkust.

Tanel Padar kehastas Gerli Padarit

Andrus Vaarik oli vapustatud ja arvas, et Tanel tegi jälle naistele ära. Olav Osolin nimetas Tanelin geniaalseks vennaks, kelle hiilgav etteaste algas juba hetkest, kui ta teatas, et kavatseb järele teha oma õde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles