Kehvalt riietujad saavad Tallinna tänavatel trahvi

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarse ERKI Moeshow 2010 modellid sprintisid laval vaikuses
Legendaarse ERKI Moeshow 2010 modellid sprintisid laval vaikuses Foto: Jelena Rudi

Viimastel nädalatel on ERKI Moeshow vallutamas nii linnaruumi kui ka televiisori ekraani. Jõudsalt lähenev aasta ektravagantseim moeetendus toimub juba 26. korda ja seekordseks toimumispaigaks on Elektriraudtee depoo, kuhu minnakse üheskoos Balti jaamast väljuvate erirongidega.

Kehvalt riietujad saavad Tallinna tänavatel trahvi või kiita

Tallinna tänavatel on liikumas ERKI Moeshow alternatiivne moepatrull, kes kiidab stiilseid riietujaid või annab hoopis trahvi neile, kes vajavad väikest moe transfusiooni.

Kohtudes moepatrulliga tasub julgelt ligi astuda ja küsida moenõu või näidata enda põnevat stiili ning mine tea, ehk antakse midagi meelepärast.

ERKI Moeshow rong stardib 18. mail kell 18.00 Balti jaamast

Kuid järgmise kahe nädala jooksul õnnestub piiluda ka näitamisele tulevaid kollektsioone. Nimelt kannab Kanal 2 otse-eetris Reporteri ilmatüdruku eksklusiivseid esemeid veel avalikustamata kollektsioonidest. Kui tahad end kurssi viia põnevate disainilahenduste ja uudsete ideedega, siis tšeki kindlasti Reporterit.

Lisainfot ERKI Moeshow toimumiskoha, piltetite ja afterparty kohta leiad kodulehelt www.erki.artun.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles