Säravas «Braavos» võitsid kõik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Sürje
Helen Sürje Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Pühapäevases Kanal 2 säravas shows «Braavo!» võistlesid Jürgen Veber, Katrin Karisma, Mati Kaal, Katrin Siska ja Hardi Volmer. Saadet juhivad Helen Sürje ja Koit Toome.

Esimeses raundis pidid osalised foto pealt ära tundma piraadikapten Jack Sparrowks maskeeritud Anu Saagimi ning sellega sai hakkama Veber.

Volmer pidi aru saama viipekeeles näidatud lausest «õnn ei peitu rahas» ning ta sai pärast pisukest arutlemist sellega hakkama.

Veber pidi eraldama originaalkella võltsingutest ning teenis punkti.

Järgmiseks tuli arvutusülesanne, millest osutus parimaks matemaatikuks Karisma.

Lapsesuuvoorus mõistis Siska, et lapsed kirjeldasid sauna.

Siska pidi ära arvama erinevatest ajastutest pärit meikide seast 1920. aastatest inspireeritud meigi.

Kaalu käest taheti teada, millisele loomale avati Holliwoodi Kuulsuste alleel 2006. aastal täht. Ta arvas ära, et see oli Karupoeg Puhh.

Nüüd näitas trikimees Jürgen Veber pöörast trikki, milles ta läks justkui keskelt pooleks. Triki telgitaguseid ta selgitama ei nõustunud.

Stuudiokülaliste järgmiseks ülesandeks oli saatejuhtidele, kes internetikommentaarides välimuse pärast kiruda said, uue riietumisstiili mõtlemine.

Töid hindas moeguru Arne Niit ning tema meelest tegid parima töö Volmer ja Siska.

Karisma pidi meelde jätma modellide välimuse ning nägi edukalt ära nende peal tehtud kolm muudatust.

Otsustava vooru pildimängus tundis Karisma ära Jaak Aaviksoo silmad, Volmer Hans H. Luige nina ning Veber Edgar Savisaare lõua.

Saate lõpuks jagunesid punktid kõigi osaliste vahel võrdselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles