Eestis annab taas kontserdi metal-maailma ikoon U.D.O.

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U.D.O.
U.D.O. Foto: promo

3. oktoobril tuleb Eestisse esitlema homme ilmuvat albumit «Steelhammer»  tõeline heavy metal-legend - Udo Dirkschneider koos ansambliga U.D.O.

Vanameister Dirkschneider on Eestis tihe külaline ja seda põhjusega - kontserdid on kõik läinud täissaalidele. Piletid U.D.O. kontserdile tulevad müügile laupäeval, 25. mail kell 10.00 Piletilevi müügipunktides  ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

1987. aastast alates heavy-metali fänne hullutava U.D.O. põhinina, miniatuurne Udo Dirkschneider on tõeline metali-ikoon, kelle tegemisi jälgivad põnevusega sajad tuhanded, kui mitte miljonid muusikasõbrad. Udo nimi kerkis metalimaailmas esiplaanile juba 1970. aastate alguses, kui tema eestvedamisel loodi legendaarne Saksa grupeering Accept, kust ta selle kõrgaegadel skandaalselt lahkus, et luua stiililt sarnane, kuid siiski täiesti uus bänd - U.D.O.

U.D.O. on siiani ilmutanud kuraditosina jagu albumeid, järjekorras neljateistkümnes näeb ilmavalgust homme.

Uhiuue kauamängivaga «Steelhammer» tõestab U.D.O. taas, et püssirohtu jagub veel kauaks ja väsimusest pole märkigi. U.D.O. kontserdid on alati nauditavad ja energiast pakatavad.

Bändi kontsert on kohustuslik kõigile muusikasõpradele, kes on üles kasvanud Accepti lugude «Metal Heart» ja «Balls to the Walls» saatel, sest siiani pole need lood puudunud U.D.O. kontsertrepertuaarist.

Piletid U.D.O. kontserdile hinnaga alates 25 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti laupäeval, 25. mail kell 10.00. Kontsertklubi liikmed saavad pileteid osta aga juba alates homsest, 24. maist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles