Rock Summer 25 festivalile tuleb 200 istekohaga VIP-tribüün

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Summer 25
Rock Summer 25 Foto: promo

Festivalile Rock Summer 25 püstitatakse VIP-tribüün, kuhu mahub istuma ja festivali nautima 200 inimest.

Festivali peakorraldaja Jüri Makarovi sõnul on tribüüni paigaldamine pealava juurde publikupoolne initsiatiiv.

«Paljud VIP-pileti ostjad on avaldanud soovi nautida head muusikat mugavalt istudes. Seetõttu otsustasimegi pakkuda võimalust soetada festivalile VIP-pilet ka nummerdatud istekohale,» selgitas Jüri Makarov.

Tema sõnul on tribüünide paigaldamine tänavusel Rock Summeril uudne lahendus ning eelnevalt pole nad tribüüne kasutanud.

Festivali korraldajad rõhutavad, et kahesajakohaline tribüün püstitatakse lauluväjaku ühele küljele suunaga pealava poole, varjamata teiste festivalikülaliste vaadet. Lisaks nummerdatud istekohale tribüünil annab 200-eurone kahe päeva VIP-pilet võimaluse veel ka siseneda festivalile eraldi väravast ilma järjekorras seismata ja veeta aega Gustavi VIP-telgis.

VIP-tribüüni piletid tulevad müüki 1. juunist ning  kohti on piiratud koguses.

Rock Summer 25 toimub 15.–16. juunil Tallinna lauluväljakul. Kahe päeva jooksul astuvad kolmel laval üles Bryan Adams, Skid Row, Zucchero, Mumiy Troll, tantsumuusika tipptegijad Rudimental ja Röyksopp DJ-settidega ning paljud teised.

Kõige värskema info festivali ja esinejatre kohta leiab Rock Summer 25 SIIT ja SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles