Festivali Rock Summer 25 VIP-tribüüni piletid on nõutud kaup

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Summer 25
Rock Summer 25 Foto: promo

Festivalile Rock Summer 25 on mõne päeva jooksul müüdud pooled VIP-tribüüni kohtadest. Korraldajate sõnul on 1. juunil müüki tulnud VIP-tribüüni piletitest alles vähem kui sada istekohta.

Rock Summeri peakorraldaja Jüri Makarov kinnitas, et nõudlus VIP-ala istekohaga piletite järele on suur.

«Tribüüni paigaldamine pealava juurde on publikupoolne initsiatiiv – paljud on avaldanud soovi Bryan Adamsi, Zucchero ja teiste staaride esinemist jälgida mugavalt istudes,» sõnas Makarov.

«Nii lõimegi esimest korda Rock Summerite ajaloos ka sellise võimaluse ning nelja päevaga  on müüdud märkimisväärne kogus VIP-pileteid,» lisas Rock Summer 25 peakorraldaja.

Lauluväljaku raadiotornipoolsele nõlvale paigaldatav VIP-tribüün ehitatakse nii, et see ei varja teiste festivalikülastajate vaadet. Lisaks nummerdatud istekohale tribüünil annab 200-eurone kahe päeva VIP-pääse võimaluse veel ka siseneda festivalile eraldi väravast ilma järjekorras seismata ning veeta aega Gustav-VIP telgis. Festivalipassi hind on kuni festivali alguseni 70 eurot, ühepäevapilet maksab 50 eurot.

Rock Summer 25 toimub 15.–16. juunil Tallinna lauluväljakul. Lavale tulevad Bryan Adams, Skid Row, Zucchero, Mumiy Troll, tantsumuusika edetabelite suurnimi  Rudimental ja Röyksopp DJ-settidega. Lisaks astuvad festivalil üles paljud tuntud Eesti artistid nagu Winny Puhh, Sinine ja Metsatöll. Kokku näeb festivalil kahe päeva jooksul 40 artisti. Värskeima info leiab Rock Summer 25 SIIT ja SIIT!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles