Renate ammutab inspiratsiooni teispoolsusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renate «Teispoolsusest»
Renate «Teispoolsusest» Foto: promo

Lauljal ja laulukirjutajal Renatel ilmus maikuu viimasel päeval uus album, mis kannab nime «Teispoolsusest».

Renate uus plaat on mitmekülgne ning mõjutusi on nii d'n'b, trance'i kui ka house-muusika vallast, lisaks sekka ka ballaade.

Plaadilt leiab hetkel raadiote edetabeleid vallutava loo «Stiihia» ja samuti mitmed teised tema tuntud laulud, nagu «Põlen Seest», «Tantsime Veel» ja, «MAS». Lisaks on plaadil hulgaliselt varem avaldamata materjali.

Renate ise räägib plaadi kohta järgmist: «Plaadi nimeks sai valitud «Teistpoolsusest» seetõttu, et olen tundnud erinevaid üleloomulike kontakte ning ka sellega seotud hirme, millele tuginedes need laulud kirjutasin.»

«Siiski meeldib mulle nii öelda «jälgi segada» ja tihti kirjutan mitmest erinevast teemast korraga- neid laule võib erinevalt mõista. Näiteks laul «Luupainaja» on kirjutatud kokkupuudetest vaimudega ning armastusest,» lisab naine.

Plaat on võimalik osta alates juuni keskpaigast Laseringi plaadipoodidest ja suurematest kauplustest üle Eesti.

Suvel võib Renatet esinemas näha erinevatel pidudel ja kontsertidel . Suurim neist on juulis Mändjalas toimuv Saaremaa rannapidu
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles