Rock Summeril esinev Sharon Corr saabus Tallinnasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sharon Corr
Sharon Corr Foto: promo

Eile hilisõhtul jõudis Eestisse Iiri lauljatar Sharon Corr, kes esineb Rock Summer 25 esimesel päeval.

Kunagise menuka pereansambli The Corrs liige Sharon esineb Rock Summer 25 pealaval 15. juunil kell 18.00. Lauljatar otsustas Eestisse tulla juba paar päeva enne festivali, kuna soovib siin koos bändimeestega proovi teha.

Koos Sharon Corriga astuvad juba sel laupäeval laval üles kitarril Thad DeBrock, trummidel Pete Wilhoit, bassil Dale Davis, klahvpillidel John McCullough ning iiri torupilli, bandžot, flööte ja akustilist kitarri mängib Darragh Murphy. Imekauni lauluhäälega Iiri lauljatar pakub publikule kuulamiseks ka oma suurepärast viiulimängu.

Sharon Corr otsustas pärast pereansambli lagunemist keskenduda soolokarjäärile. 2010. aastal üllitas ta oma esimese sooloalbumi «Dream Of You».  Tema tuntumate lugude hulka kuuluvad «Everybody's Got To Learn Sometime» ja «It’s Not a Dream». Peale muusika tegeleb Sharon Corr ka heategevusega.  Ta on heategevusliku organisatsiooni OXFAM Ireland kampaania «Vaesuse lõpetamine saab alguse naistest» reklaamnägu.

Rock Summer 25 toimub juba sel nädalavahetusel, 15.–16. juunil Tallinna lauluväljakul. Lavale tulevad Bryan Adams, Skid Row, Zucchero, Mumiy Troll, tantsumuusika edetabelite suurnimi Rudimental ja Röyksopp DJ-settidega. Lisaks astuvad festivalil üles paljud tuntud Eesti artistid nagu Winny Puhh, Sinine, Vaiko Eplik & Eliit ning Metsatöll. Ivo Linna & In Spe esituses tulevad pealaval ettekandmisele Alo Mattiiseni ja Jüri Leesmendi poolt loodud viis isamaalist laulu.

Festivali üksikasjaliku ajakava leiab Rock Summer 25 SIIT ja värskeima info SIIT!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles