Suvest pakatav Style Express Lounge Deja Vu's

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 14. juunil toimus Lounge Deja Vu`s mõnusalt suvine ja moodne Style Express suvehooaja avamine.

Publikul aitas sukelduda suvisesse õhkkonda energiast pakatav tantsutrio „Diamonds“, kes esitas 2 lummavat tantsushowd. Lisaks esitas Itaalia disaineri Anastassija Balak suvi 2013 ranna- ja ujumisriiete kollektsiooni.

Uus 2013.a. ujumisriiete kollektsioon on inspireeritud Bora Bora saare looduse erksatest värvidest, mida kaunistasid ja muutsid veelgi säravamaks kuldsed ja hõbedased lisandid. Naiselikkust ja kergust lisasid mugavad, suvised ja lendlevad rannakleidid.

Modelle valmistasid showks ette Glow Make Up, soenguid sättis Goldwell-Olga Gross, ehted pani välja Expressions.

Ürituse lavastaja - Anatoli Ein

.

Style Express on üks populaarseimaid üritusi, kus on võimalik lõbusalt ja stiilselt veeta oma aega. See on pidu, mis üllatab iga kord ja pakub lõbusat ja stiilset meelelahutust. Parimad ja uuemad hitid täidavad Lounge Deja Vu ja aitavad lõõgastuda kuni hommikuni. 

Järgmine Style Express üllatab taas juba juulis, kuid juba sellel reedel, 21. juunil ootab Lounge Deja Vu kõiki kirevale üritusele MUSI, kus lisaks särtsakale trummishowle on võimalik nautida ka kaunist soengumoodi ja Tallinnas just oma esinduspoe avanud Wagon Paris brändi kauneid kleite.

Laupäeval 22. juunil ootab aga magus Candy Night, see pidu kestab hommikuni ja maitsvad kokteilid on veelgi kirevamas valikus.

Vaata värvikat galeriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles